В тази ситуация да се провеждат куп мероприятия, за

...
  В тази ситуация да се провеждат куп мероприятия, за
Коментари Харесай

Борисов се оправдава за изтеклите ваксини: Ние само казахме, че срокът е удължен

 
В тази обстановка да се организират куп мероприятия, с цел да се отвлича вниманието от провалилия се Радев, с цел да употребява последните си дни да назначава конституционни съдии е доста транспарантно, обществено. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция, отдадена на решението на Румен Радев да назначи проф. Янаки Стоилов за парламентарен арбитър.  В нормалния си жанр Борисов стартира за това какъв брой души са инфектирани от ковид в страната. Според Борисов продължава правилото да се нарушава предизборната акция от президента Румен Радев. Защо му е тогава да прави акция, за какво плащаме луди пари. Не е почтено по този метод, само че Радев обича да му свири духовата музика и да ме атакува, сподели експремиерът.  По думите му Радев употребявал парада във военната академия, с цел да приказва против експремиера. По каква цена ще го минете, запита Борисов. Поне 15-20 брифинга съм приказвал хората да се имунизират. Какъв е прегрешението, който се пробват да ни препишат, недоумява Борисов.  Прави усещане, че тези, които желаят да носят брошката за разбиращи, знаещи и правови, сътрудниците от Демократична България, техният представител единия е дал своя вот срещу да се броят машинните разписки, а Цветозар Томов не е участвал на съвещанието. Борисов уточни, че софтуерът и цялата скица по машинното гласоподаване се управлява от 4 души от Да, България. За това ли са били срещу, запита Борисов, като поздрави ЦИК за прозрачността.  Толкова жизненоважните обекти са Враца, Монтана, Видин са значими за равнене на Юга и Севера. През дроновете се видя какъв брой доста е направено и моят интерес е бил хората да имат опция до 2024 година да пътуват както другите, отбрани се Борисов от обвиняванията на Бойко Рашков за Автомагистрала „ Хемус “. 
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи коментар за сигнала на Стойчо Кацаров против него, в който се твърди, че някогашният министър председател разпространявал подправени вести за имунизациите. В сигнала е посочен откъс на Борисов, че имунизациите на Pfizer/BioNTech у нас са с изминал период на валидност. Борисов обаче опроверга това:

„ Ние показахме единствено, че срокът на имунизациите е продължен. Ние казахме истината. Къде ни е виновността за това, че съм споделил истината. Те бяха споделили да не се имунизират хората. А ние още август искахме да се придобие имунитет “, сподели Борисов.

Борисов насочи обвинявания към служебното министерство на опазването на здравето, че не е уведомило обществеността за снадки период на валидност на имунизациите „ Пфайзер “.

И попита:

„ Аз запитвам за какво хубавите ваксини ги продадоха? “
 Кацаров сезира прокуратурата за изказване на Борисов за годността на имунизациите Кацаров сезира прокуратурата за изказване на Борисов за годността на имунизациите
Министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров сезира Софийската градска прокуратура за изказванието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от н...

На конференцията зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев сподели видеоклип с компилация от изявления на Румен Радев и Стойчо Кацаров за пандемията от времето на ръководството на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР